Віра Олександрович

«Буковинський» прокурор Тернопільщини отримав у заступники двох місцевих фахівців (фото)

Основне1

Двох нових заступників прокурора Тернопільщини представили колективу у прокуратурі області сьогодні, 20 лютого.

Прокурор Тернопільської області Петро Бойко зробив це особисто. Отже, його заступниками стали: Михайло Савка та Юрій Табака. Їх призначили на посади наказом Генерального прокурора Руслана Рябошапки від 19.02.2020 р.

Вітаючи із призначенням на посади, Петро Бойко висловив сподівання, що новопризначені керівники впораються із завданнями, які стоять перед ними, адже за плечами в кожного – досвід роботи у прокуратурі, а також щоденна клопітка сумлінна і непроста праця з високими результатами.

Колектив1
Колектив1

У свою чергу, як повідомили на сайті обласної прокуратури, Михайло Савка та Юрій Табака подякували за довіру, приступивши до виконання обов’язків на нових посадах.

Нагадаємо, Петро Бойко обіймає свою посаду лише другий місяць. До того він працював військовим прокурором у Чернівцях.

Савка
Савка

Михайло Савка народився 3 березня 1983 р. у с. Зелена Бучацького району. Вищу юридичну освіту здобув у Львівському національному університеті ім. І. Франка. В органах прокуратури - з 2005 р. Починав роботу на посаді помічника прокурора Теребовлянського району, згодом обіймав посаду прокурора у кількох відділах апарату прокуратури області. 

До призначення заступником прокурора Тернопільської області очолював відділ нагляду за додержанням законів територіальними органами поліції при провадженні оперативно-розшукової діяльності управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Тернопільської області. 

Табака
Табака

Юрій Табака народився 5 травня 1990 р. у с. Іванчани Збаразького району. Вищу юридичну освіту здобув у Національній юридичній академії України ім. Я. Мудрого. В органах прокуратури - з 2011 р. Обіймав посади помічника військового прокурора Тернопільського гарнізону Західного регіону України, прокурора Тернопільської прокуратури з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Західного регіону України, прокурора відділів військової прокуратури Західного регіону України, заступника військового прокурора Тернопільського гарнізону Західного регіону України, прокурора відділів військового прокурора Рівненського гарнізону Західного регіону України, начальника управління військової прокуратури Західного регіону України.

Перед призначенням заступником прокурора Тернопільської області працював начальником відділу організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням, що здійснюється слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Львові, що поширює свою діяльність на Тернопільську область. 

Нагороджений відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції», відзнакою МО України медаллю «За сприяння Збройним Силам України».

Фото з сайту обласної прокуратури

Вибір читачів за тиждень

Відео