Олеся Поліщук

Через коронавірус Тернопільський міськрайонний суд перейшов на особливий режим роботи

etz2wtfwsaaggw2_5fae726868799

Із 24 березня до 3 квітня, у зв’язку з виявленням коронавірусу в працівників та суддів Тернопільського міськрайонного суду, встановлено особливий режим роботи суду.

- Припинено розгляд справ у судових засіданнях за участю учасників судового процесу, крім справ, що потребують невідкладного розгляду та справ, - розповіли у пресслужбі судової установи.

При цьому розгляд таких справ відбувається лише за умови забезпечення учасників процесів засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками, у тому числі виготовленими самостійно, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.

- Розгляд справ, участь сторін у яких не є обов'язковою, відбувається лише за наявності відомостей про їх повідомлення про дату, час і місце розгляду справи та відсутності клопотання про відкладення чи оголошення перерви у судовому засіданні, - наголошують у  суді.

Для попередження розповсюдження хвороби Тернопільський міськрайонний суд рекомендує учасникам судового процесу використовувати альтернативні шляхи звернення до суду (електронний кабінет, електронну пошту та телефон).

Суд рекомендує направляти йому позовні заяви, заяви процесуального характеру поштою на адресу: 46003, м. Тернопіль, вул. Котляревського, 34.

E-mail: inbox@tem.te.court.gov.ua

Телефони: Контакт-центр: 0-800-501-492 (безкоштовно на всій території України).

IMG_0001_58
IMG_0001_58

IMG_0002_41
IMG_0002_41

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео