Оксана Бучко

Черги у тернопільських дитячих поліклініках від сьогодні ставатимуть меншими (відео)

IMG_20171204_130747

Зменшити черги у реєстратурі та під кабінетами лікарів дитячих поліклінік планують у Тернополі завдяки онлайн-реєстрації. Її відкрили уже в міській дитячій поліклініці (вул. Федьковича, 16). Протягом тижня система запрацює і в інших закладах міста.

Спершу пацієнти записуватимуться до педіатра, а вже потім за потреби їх направлятимуть до інших спеціалістів. Попередня реєстрація проходитиме на сайті  http://www.tmdkl.te.ua/.

- Для відкриття такого серверу з міського бюджету виділили 900 тис. грн, - заначив мер Сергій Надал. – Систему також адаптують під картку тернополян, яка надаватиме змогу записатись на прийом.

Таким чином вдасться ефективно використовувати графік лікарів. Адже самостійно пацієнти звикли відвідувати лікарів в конкретні години і ігнорувати певний час, до прикладу період з 18:00 до 20:00.

- Батьки, які записали дітей онлайн, потрапляють на прийом за кілька хвилин, - зазначає головний лікар міської дитячої лікарні Андрій Артемович. – Вона матиме карточку з чіпом, яка міститиме інформацію про пацієнта. Також можна продовжувати приходити без попереднього запису, але тоді доведеться чекати в черзі.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=iYnX0CXDwT4&feature=youtu.be[/embed]

Потрапити на прийом за допомогою електронного запису можна наступним чином:

- На сайті в сервісі «Електронна реєстратура» пройти реєстрацію, вказавши номер мобільного телефону;

- Почати пошук лікаря за Вашою адресою проживання;

- Обрати лікаря і натиснути «Записатись на прийом»;

- Вибрати зручну для Вас дату та час прийому, натиснувши на них;

- Перевірити правильність Ваших дій в рубриці «Особистий кабінет» сервісу «Електронна реєстратура» - буде вказано дату (та час прийому, ПІП лікаря - при натисканні на дату) Вашого візиту до лікаря;

- Прийти у поліклініку на вказану дату та час відразу до кабінету лікаря (не ідучи до реєстратури) – Ваш електронний талон та амбулаторна картка будуть очікувати на Вас уже в кабінеті лікаря до якого Ви записані на прийом;

- Для відмови від прийому – в «Особистому кабінеті» сервісу «Електронна реєстратура» слід натиснути на дату прийому до лікаря, та внизу талону натиснути «Відмовитись від прийому». Отримати підтвердження в «Особистому кабінеті» про відмову від візиту до лікаря.

Більше інформації з питань реєстрації on-line за номерами гарячої лінії - 096 510 43 06.

До слова, у місті також активно працює система «Електронна реєстратура» для дорослого населення, яка функціонує у поліклініках та амбулаторіях на сайті http://www.medical.te.ua/ua/ з початку 2016 року.

фото, відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео