Ростислав Фук

Чим закінчився конфлікт через призначення директора ліцею №21 у Тернополі

Конкурс на заміщення посади директора виграв один педагог, однак керуватиме закладом наразі інший. Чому так вийшло, пояснили в управлінні освіти міськради

Днями відбувся конкурс на заміщення посади директора Тернопільського ліцею №21 – спеціалізованої мистецької школи імені Ігоря Герети. Однак як виявилося, конкурс виграв один педагог, однак керуватиме закладом наразі інший. Чому так вийшло, пояснили в управлінні освіти міськради.

Нагадаємо, за результатами роботи конкурсної комісії визначили переможця, яким став Віталій Кулешко.вчитель математики у школі-ліцеї  №6 ім. Назарія Яремчука. На посаду директора ліцею №21 було лише двоє претендентів, серед яких і діюча директорка Марія Гудима. Кандидатуру Кулешка підтримали не всі батьки і вчителі, через що виник конфлікт. 

Є розпорядження міського голови про призначення Віталія Кулешка на посаду директора у наступний день після зупинення дії воєнного стану в Україні. До звершення дії воєнного стану Тернопільський ліцей №21 очолюватиме Марія Гудима, з якою підпишуть відповідний контракт, –  таке повідомлення з'явилося на сайті міського управління освіт і науки 3 вересня. 

Читайте також: У тернопільську мистецьку школу ім. Ігоря Герети вклали майже 9 мільйонів гривень

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео