Чоловіка, причетного до діяльності «ЛНР» затримали тернопільські співробітники СБУ (фото, відео)

2

У столиці було затримано бізнесмена, який у 2015-2016 роках надавав власну спецтехніку у користування незаконним збройним формуванням, які займалися спорудженням фортифікаційних споруд, окопували танків та військові транспорті засоби на полігонах Луганської області.

Оперативники Управління СБУ в Тернопільській області затримали зловмисника  в рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 1 статті 258-3 Кримінального кодексу України.

Вже на час проведення обшуків за місцем проживання підозрюваного та ведення господарської діяльності працівники правоохоронних органів вилучили усю документацію, банківські картки та готівку. Картки використовували спільники луганчанина для перерахунку коштів бойовикам.

До слова, кримінальне провадження стосовного одного із спільників відкрите за статтею 258-5 - фінансування тероризму Кримінального кодексу України і наразі знаходиться на розгляді у Тернопільському міськрайсуді.

У секторі взаємодії зі ЗМІ та громадськістю УСБУ в Тернопільській області повідомляють: зловмиснику, якого затримали напередодні у Києві, оголошено про підозру, а також вирішується питання щодо обрання йому відповідного запобіжного заходу. Триває досудове слідство.

1
1

3
3

[embed]https://youtu.be/4nCeY7jxFm4[/embed]

Фото та відео:  Сектор взаємодії зі ЗМІ та громадськістю  УСБУ в Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео