Чоловіку, який вбив дружину під час суперечки, оголосили вирок

1

На Тернопільщині 60-річного чоловіка, який у ході словесної суперечки вбив дружину, засудили до 7 років позбавлення волі.

Подія, яка привела зловмисника на лаву підсудних, трапилася у травні 2017 року. Тоді чоловік разом із 46-річною дружиною та її сином перебували в будинку в селі Теребовлянського району. В стані алкогольного сп'яніння підсудний розпочав словесну суперечку із сином вбитої, яка переросла в бійку. Відтак підсудний схопив ніж та у ході конфлікту ударив ножем свою дружину, яка намагалася припинити конфлікт між чоловіками. Від отриманих травм вона померла на місці події.

У суді обвинувачений провини не визнавав та заперечував причетність до смерті жінки. Однак колегія суддів, розглянувши показання свідків, протокол огляду місця події, результати експертизи та слідчий експеримент за участю свідка, прийшла до висновку, що чоловік вчинив злочин, та присудила йому умисне спричинення тяжких тілесних ушкоджень, які призвели до смерті потерпілого. Відтак призначили покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.

До слова, допоки вирок не набрав законної сили він може бути оскаржений в апеляційному порядку, повідомляють на сайті Тернопільського апеляційного суду. 

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео