Ростислав Фук

«Чом тобі, вороже, не спиться?»: Vitaliia виступить у Тернополі

Віталія Грицак одна з перших після 24 лютого повернула усім до життя музику

Концерт музикантки з Тернопільщини Віталії Грицак (Vitaliia) відбудеться 15 липня о 19:00 у креативному кластері Na пошті (вул. Коперника, 4) у Тернополі.

Вона одна з перших після 24 лютого повернула усім до життя музику. Її пісня «Чом тобі, вороже, не спиться», що набрала понад 5 мільйонів переглядів у соцмережах, надихнула вірою українців в окупації, еміграції, сховищах, а приспів й досі наспівують військові, б’ючи ворога, – зазначають організатори концерту.

Квитки можна придбати за посиланням: https://secure.wayforpay.com/payment/vitaliia.

Мене й досі турбує питання: «Чом тобі, вороже не спиться?», тому 50% зібраних коштів - на ЗСУ, - написала на своїй фейсбук-сторінці юна співачка. 

Нагадаємо, Віталія Грицак родом з Коропця Чортківського району. Випускниця Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької, а нині навчається у Національній музичній академії імені Чайковського у Києві. Її пісня  «Чом тобі, вороже, не спиться» у березні цього року підірвала соцмережі. Згодом дівчина організувала благодійний онлайн-концерт, до якого залучила свого 70-річного дідуся Ярослава. Разом їм вдалося зібрати 38 тис. грн для ЗСУ. 

Днями дівчина  переспівала відому стрілецьку пісню «За Україну, за її волю».

Читайте також: «Давай встигнем пожити»: музикантка-блогерка з Тернопільщини випустила нову пісню.

Фото Віталії Грицак та NA Пошті

Вибір читачів за тиждень

Відео