Відомий чортківський піцайоло дав майстер-клас у рідному ВПУ (фото)
Днями у Чортківському ВПУ майстер-клас із виготовлення пасти, сучасних м’ясних та рибних страв провів колишній випускник навчального закладу, відомий піцайоло «Престо» Віталій Колошиць.
Віталій показав учням та педагогам технологічний процес приготування, вчив вміло декорувати та презентувати страву. Випускник 2008 року поностальгував за роками свого навчання у ВПУ, а також розказав не одну цікаву історію із навчання у Київському національному університеті харчовий технологій.
Поділився досвідом від роботи в різних закладах харчування, розповівши, що починав рядовим працівником кухні, вирісши до су-шефа. Важливим в кар’єрі Віталія став досвід роботи в ресторанах Італії та Франції.
Фото Чортківського ВПУ