Чортківський садочок «Золота рибка» святкував 30-річчя

зображення_viber_2019-10-01_12-15-27

У понеділок, 30 вересня, чортківський дошкільний навчальний заклад «Золота рибка» відзначав солідний ювілей – 30-ліття з моменту відкриття. Привітати зі святом колектив та дітвору прийшли представники влади, отець-декан Михаїл Левкович, випускники садочку, батьки.

Директорка садочку Раїса Обшарська, яка була ведучою свята, кожного гостя урочисто презентувала римованими рядками. Опісля дітвора організувала для присутніх флешмоб «Ми любимо свій дитсадок», співали гімн «Наша золота рибка». Невеличкий концерт підготували і випускники садочку, які вже навчаються у школах.

Міський голова Володимир Шматько привітав колектив та дітвору зі святом, вручивши з нагоди ювілею тринадцятьом працівникам, котрі трудяться у «Золотій рибці» з моменту відкриття садочку, подяки. Також вони отримають грошові премії. Окрім того, за кошти бюджету міста придбано три водонагрівачі та два килими до музичної зали. Батьки діток подарували ігрову інтерактивну дошку, а профспілка працівників освіти – музичну колонку.

Також для гостей підготували відразу два невеличких фільми. Перший отримав назву «Старі фотографії», де розповідалось про історію садочка ще з часів, коли він знаходився у теперішньому ресторані «Асторія», а також про те, як ДНЗ переселявся у нову, теперішню домівку. Інший фільм – про веселе сьогодення «Золотої рибки», про всі 9 груп, в яких зростає аж 165 діток.

Прийшли на свято і ті, кого можна назвати ветеранами «Золотої рибки» – люди, які все життя працювали у садочку, але вже вийшли на пенсію. Колишні вихователі та кухарі поділились цікавими історіями, які свого часу відбувались у стінах «Золотої рибки».

За інф. ЧМР

Фото ЧМР

Вибір читачів за тиждень

Відео