Тамара Коблик

Дев'ятикласниця загинула під час тренування на санній трасі на Тернопільщині

Під час спуску по санній трасі відламався фрагмент дерев'яної дошки і травмував спортсменку. Ушкодження виявилися несумісними із життям

Трагедія на санній трасі трапилася на Кременеччині. Повідомлення про це надійшло на лінію «102» 24 травня о 16:40 від лікаря бригади екстреної медичної допомоги. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

У ході перевірки поліціянти встановили, що нещастя трапилося під час тренувань в селі Млинівці на території Кременецької обласної дитячої спортивної школи із санного спорту, які проходили під наглядом тренера закладу. 

Під час спуску по санній трасі відламався фрагмент дерев'яної дошки і травмував спортсменку. Ушкодження виявилися несумісними із життям. Дев'ятикласниця загинула на місці події. 

Даний факт слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 2 статті 275 (Порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд, що спричинило загибель людей) Кримінального кодексу. Триває слідство.

На сторінці Жолобівської гімназії, де навчалася загибла дівчина - дев'ятикласниця Діана Новосад, оприлюднили слова співчуття.

Неможливо словами передати весь біль від втрати, для кожного хто знав Діаночку, вона була хорошою подругою, ввічливою, доброю та привітною дівчинкою. Ми щиро співчуваємо родині та рідним, адже здавалося б життя попереду, та Бог забрав до себе янгола. Молимося за вічний спокій її душі. Хай спочиває з миром, - йдеться у повідомленні.

Фото Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео