Анастасія Кисіль

Діти з Тернопільщини, які постраждали від війни, мають можливість поїхати на відпочинок на Кіпр

Відпочинок організують за кошти держбюджету та благодійників. Найперше йдеться про дітей загиблих Героїв і дітей з постраждалих областей

На Тернопільщині триває підготовка до сезону оздоровлення дітей. Їм організують відпочинок у місцевих таборах та закордоном. Уже розпочала роботу комісія, яка обстежить дитячі табори та визначить, котрі з них відповідають вимогам воєнного часу, щоб працювати у літній період. Про це під час брифінгу 14 червня повідомив голова Тернопільської обласної військової адміністрації Володимир Труш.

Після важкої весни дітям необхідне тепле безтурботне літо. В першу чергу, за кошти бюджету та благодійників оздоровлять дітей загиблих військовослужбовців, дітей з постраждалих регіонів, дітей з Тернопільщини, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, - каже він.

Усім, хто хоче відправити своїх дітей на оздоровлення, потрібно звернутися до Тернопільської обласної військової адміністрації. Оскільки є можливість поїхати на відпочинок за кордон, дитині необхідно мати закордонний паспорт. 

Зараз спеціальна комісія складає список дітей, які цьогоріч поїдуть  на оздоровлення в табори не тільки Тернопільщини, а й у Закарпатську область.  Також у нас є можливість відправити дітей на відпочинок на Кіпр, - розповів Володимир Труш. 

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео