Ростислав Фук

Для підтримки та допомоги родинам загиблих Героїв у Тернополі діє «гаряча лінія»

Сім’ї отримуватимуть комплекс безкоштовних соціальних послуг

телефон

Днями у Тернополі запрацювала «гаряча лінія» для підтримки родин та дітей полеглих захисників в російсько-українській війні. Про це повідомили на сайті Тернопільської міської ради.

Сім’ї отримуватимуть комплекс безкоштовних соціальних послуг: соціального супроводу, соціальної адаптації, консультування, матеріальну  та інші види допомоги.

Програми підтримки родин та дітей Героїв Тернополя і громади прийняті на 2023- 2025 рік, в рамках яких затверджено ряд заходів, що реалізовуватимуться. Визначено осіб, які будуть закріплені за кожною сім’єю для допомоги у вирішенні проблем. Також для підтримки зв’язку створений спеціальний чат, де щодня можна буде отримати актуальну інформацію і повідомляти про свої потреби, - йдеться в повідомленні.

Також  планується відновити такі ініціативи як патронаж та наставництво над дітьми Героїв. Підприємців, меценатів, бізнесменів та політиків просять долучатися до цієї ініціативи – познайомити дітей зі своїми професіями, здобутками, запрошувати на свої підприємства.

Звертатися за допомогою родини можуть на «гарячу лінію»: 098 174 77 41. Усі охочі надати допомогу також можуть телефонувати за вказаним номером телефону.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео