Для учнів спортивних класів Чортківської школи-інтернату заняття у басейні стали безкоштовними

welcome little one! (3)

На черговому засіданні виконкому прийняли рішення звільнити від сплати за заняття в басейні «Палацу дітей та юнацтва» учнів спортивних класів Чортківської СШІ ім. Р. Ільяшенка. Таких у навчальному закладі на даний момент – три, в них навчається 68 учнів. Один місяць (8 відвідувань) занять усіх дітей в басейні вартуватиме міському бюджету близько 109 тис. грн.

Нагадаймо, що в серпні цього року виконком вирішив знизати ціни на заняття в навчально-оздоровчому комплексі. У навчальному році 2020-2021 діятимуть наступні тарифи:

- для учнів закладів загальної середньої освіти та для груп плавання спільно з батьками жителів Чортківської міської територіальної громади в сумі 200 грн за одну особу (було 250 грн);

- для учнів закладів загальної середньої освіти та для груп плавання спільно з батьками, які не проживають у Чортківській міській територіальній громаді в сумі 350 грн за одну особу.

Окрім того, безкоштовно у басейні займатимуться: діти-сироти, напівсироти, діти учасників АТО/ООС, сім’ї, де четверо і більше дітей.

Фото ЧМР

Вибір читачів за тиждень

Відео