До Чорткова з ООС повернулась 44 артилерійська бригада

DSC_1661

«Вогонь запеклих не пече». Саме такий надпис красується на шевронах військових 44 окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола, які днями повернулись із зони АТО/ООС додому. Один із дивізіонів бригади дислокуватиметься у відновленій військовій частині Чорткова А3215. 

Привітати військовослужбовців із довгоочікуваним поверненням на мирну землю прибув міський голова Чорткова Володимир Шматько та завідувач сектору з питань взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної та режимно-секретної  роботи Володимир Ярич. Їх на території частини радо зустрів командир дивізіону 44-ї окремої артилерійської бригади підполковник Станіслав Храптович.

DSC_1663
DSC_1663

Військовослужбовці протягом семи місяців боронили українську землю від російського окупанта у Авдіївському напрямку. Як зауважив командир дивізіону, у Чорткові зараз дислокується 100 військових не лише із Тернопільської області, а й Хмельницької, Вінницької, Полтавської, навіть із Криму. Сам же командир – із Слов’янська Донецької області. Цікаво, що у даному дивізіоні служать відразу шість сімейних пар, які присвятили своє життя обороні країни.

Як розповів підполковник Станіслав Храптович, умови, які їм забезпечили у Чорткові – найкращі за останні сім років, всі військовослужбовці дуже задоволені. У свою чергу, міський голова Чорткова Володимир Шматько запевнив командування дивізіону про всебічну підтримку військових, які дислокуватимуться у нашому місті. Зокрема найближчим часом за кошти платників податків громади завершать будівництво контрольно-пропускного пункту.

DSC_1678
DSC_1678

DSC_1680
DSC_1680

Фото ЧМР

Вибір читачів за тиждень

Відео