Ростислав Фук

«До останнього захищав Батьківщину»: у громаді на Тернопільщині поховали 27-річного Героя

Олег Бобко став на захист України ще студентом. Вічна пам’ять

Із 27-річним командиром, сержантом Олегом Бобко попрощались у Шумській громаді 7 січня. Про це повідомили на сторінці громади у Фейсбуці.

Олег став на захист України ще студентом. З перших днів повномасштабного вторгнення добровольцем повернувся на фронт. 30 грудня загинув від ворожих обстрілів поблизу села Веселе Донецької області, звільняючи рідну землю.

Похорон відбувся у селі Кути. Провести в останню путь прийшли односельці загиблого, жителі громади, представники влади та духовенство. Під супровід оркестру жалобна процесія пройшла вздовж села до місцевого кладовища, де востаннє Герою віддали військові почесті.

У пам’яті близьких Олег Бобко назавжди залишиться відважним патріотом з надзвичайною цілеспрямованістю та силою духу. Вірний присязі, з честю і гідністю виконав свій громадянський та військовий обов’язок – до останнього захищав Батьківщину, – йдеться в повідомленні.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Олега Бобко з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, 7 січня Тернопіль попрощався з підполковником служби цивільного захисту Сергієм Гоцуляком, який загинув під час бойового завдання, розміновуючи звільнену від окупантів Харківщину.

Фото Шумської громади

Вибір читачів за тиждень

Відео