До Тернополя на різдвяні свята приїхали діти зі Сходу (фоторепортаж)

19 (Copy)

Сьогодні, 6 січня, на час Різдвяних свят прибули діти з Лисичанська.

Захід відбувається з ініціативи ГО «Рада Мирних ініціатив» та за сприянням відділу управління у справах сім’ї та молоді Тернопільської ОДА.

Десять дітей у супроводі двох вчителів прибули до Тернополя з навчально-виховного комплексу «Гарант» м. Лисичанськ.

Одна з вчителів вже раніше була в Зарваниці на відпочинку, всі інші – вперше на Західній Україні. До акції долучились учні 27-ї, 10-ї шкіл та вчителі 2-ї школи. Багато з тих, хто приймає дітей - роблять це не вперше. Якщо беруть таку волонтерську ініціативу значить вбачають в цьому сенс, зміст і можливість подарувати добро, щоб діти побачили західну Україну. Ми повинні краще пізнати їх, а вони нас! - каже волонтер організації «Рада мирних ініціатив» Тетяна Курганнікова. - Діти повинні побачити культурні надбання Тернопільщини, щоб відчути родинне тепло. Це велике бажання поділитися радістю Різдва, бо їм багато довелось пережити. Хочеться щось добре для них зробити, відкрити світлу сторінку в їхньому житті - свято Різдва!

Захід проводитиметься до 11 січня. Метою акції є підтримка та розвиток співпраці із вчителями і волонтерами Східних регіонів України та реабілітація жителів прифронтової зони.

Організатори заходу дякують усім хто долучився до цієї акції: волонтерам, сім'ям, які прийняли дітей до себе на ночівлю, підприємцям та фірмам, що забезпечили туристичні поїздки та відвідування цікавих місць Тернопілля.

11 (Copy)
11 (Copy)

12 (Copy)
12 (Copy)

13 (Copy)
13 (Copy)

14 (Copy)
14 (Copy)

15 (Copy)
15 (Copy)

16 (Copy)
16 (Copy)

23 (Copy)
23 (Copy)

24 (Copy)
24 (Copy)

26 (Copy)
26 (Copy)

27 (Copy)
27 (Copy)

28 (Copy)
28 (Copy)

29 (Copy)
29 (Copy)

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео