Епіляція олександритовим лазером: переваги такого методу

Новини компаній

Небажане волосся на обличчі та тілі досить швидко можна видалити за допомогою сучасної методики — лазерної епіляції. Розрізняють різні її варіанти, але останнім часом найбільше поширення отримав олександритовий лазер. Що він собою представляє і чи дійсно дає гарний результат, як про це свідчить більшість позитивних відгуків?

Ефективність олександритового лазера

Використання лазерної епіляції на основі олександритового лазера дає можливість проводити процедуру на будь-якій ділянці тіла та обличчя. Лазерний промінь цього типу має довжину 755 нм, яка у всьому світі сприймається за «золотий стандарт» лазерної епіляції. Додатково випромінювання регулюється у своєму розмірі, що значно покращує швидкість та ефективність його використання.

Олександритовий лазер впливає на структуру волосся, робить його тоншим та слабшим. Вже після першого сеансу можна побачити позитивні зміни. Для досягнення стабільних та довготривалих результатів потрібно пройти весь курс епіляції. Записатись на процедуру можна за посиланням https://platinumlaser.com.ua/lazerna-epilyacziya/epilyacziya-oleksandritovim-lazerom/

Швидкість та комфортність процедури

Процес видалення небажаної рослинності проходить з мінімальними неприємними відчуттями. Для цього в медичному обладнанні передбачена потужна система охолодження, яка діє за конкретним принципом — маніпула під час контакту зі шкірою її охолоджує, після чого короткий лазерний імпульс руйнує волосяний фолікул.

Правильне проведення процедури дозволяє видалити волосся швидко, безпечно, з мінімальними неприємними відчуттями. Шкіра при цьому не травмується, тож після епіляції достатньо дотримуватись лікарських рекомендацій, щоб швидше все прийшло в норму.

Ключові відмінності олександритового лазера

Варто відзначити такі особливості епіляції за допомогою олександритового лазера:

  • Попередньо перед процедурою потрібно відростити волосся до 1 – 2 мм.
  • Залежно від зони повторювати лазерне видалення потрібно раз в місяць – півтора.
  • Під впливом випромінювання руйнується не тільки росткова зона фолікула, але й сама волосина.
  • Справляється з волоссям будь-якого кольору, включаючи пушкове, підходить для I-II, іноді III фототипу шкіри, яка має бути світлою.
  • На одну зону потрібно близько 20 – 30 хвилин часу.
  • Існують певні протипоказання до проведення процедури (герпес, келоїдна хвороба, онкологія, лікування тетрацикліновими антибіотиками, вагітність, лактація).
  • Вартість процедури залежить від зон епіляції, найдешевші — ніс та потилиця, середня вартість приходиться на різні ділянки рук, ніг, обличчя, найдорожче обходиться спина та інтимна зона.
  • До та після процедури не можна засмагати.
  • Курс може складатися з 6 – 8 сеансів.

Епіляція олександритовим лазером дозволяє скоротити час її проведення на 50%. У результаті зменшується кількість відвідин косметологічної клініки порівняно з іншими видами лазера. Вважається кращим рішенням для людей зі світлою шкірою та темним волоссям, які зможуть побачити результат практично відразу після процедури.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео