Орест Сарматський

Жахіття на міському цвинтарі в Тернопільській області (фотофакт)

119576920_179400560362575_5518182097653971363_n (Copy)

Ганебна ситуація склалася в Теребовлі, де люди та влада перетворили пам'ятник УПА на сміттєзвалище.

Як повідомляє місцевий Правий сектор, активісти неодноразово, упродовж тривалого часу разом із небайдужими теребовлянцями звертали увагу місцевої влади та громадськості на стихійне сміттєзвалише, яке виникло біля пам'ятника воїнам ОУН-УПА. Проте, до сьогоднішнього дня, ситуація так і не змінилася.

- Об'єктивно дивлячись на це,  ми розуміємо, що винні тут всі сторони. В першу чергу, тут вина міської влади, бо саме вона допустила встановлення біля пам'ятника сміттєвого контейнера та не організувала прибирання території біля нього, де виникло стихійне сміттєзвалище, серед якого - пам'ятник українських героїв. А з іншого боку, тут беззаперечна вина тих людей, які у неділю та свята йдуть до церкви, вдягають вишиванки, б'ються в груди, які вони щирі українці, кричать «Слава Україні» та «Смерть воріженькам», а на наступний день йдуть викидати сміття на могилу українських героїв, - йдеться у повідомленні.

Активісти вкотре звертаються до Теребовлянської міської ради з вимогою ліквідувати сміттєзвалище та перенести сміттєвий контейнер на іншу локацію.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео