Футбольна команда з Тернопільщини – володар бронзи на ветеранському турнірі в Польщі (фото)

2

Один з лідерів ветеранського футболу Тернопільщини – ФК «Гаї Шевченківські» 1 травня взяв участь у турнірі в Польщі. За його підсумками наші земляки серед 12 команд-учасниць здобули почесне третє місце.

Як розповів прес-службі Федерації футболу Тернопільської області представник команди Сергій Якимович, учасників змагань було розбито на дві групи по шість у кожній.

У групу з ФК «Гаї Шевченківські» потрапили: «Lewin» (Brzeski), «Samarytanie» (Opole), «Pogon» (Olesnica), «Oldboy» (Trzcinica), «Oldboy Team» (Wolczyn).

За круговою системою матчі за участю наших земляків завершилися наступним чином: «Lewin» - ФК «Гаї Шевченківські» – 0:1, «Samarytanie» - ФК «Гаї Шевченківські» - 1:1, «Pogon» - ФК «Гаї Шевченківські» - 1:2, «Oldboy» - ФК «Гаї Шевченківські» - 0:2, «Oldboy Team» - ФК «Гаї Шевченківські» - 2:2.

З групи українська команда вийшла з другого місця і в півфіналі поступилася KS «Laguna» (Mstow) – 2:3. А в матчі за третє місце наші земляки перемогли «Stal» (Brzeg) – 1:0.

Турнір був дуже важкий, грали на двох полях (натуральне і штучне), поля чергувалися, складно було перелаштовуватись, адже газони зовсім різні. Грали за схемою п’ять польових гравців плюс воротар. Змагання співпали з Пасхою, тому поїхали фактично без замін і тими людьми, які просто змогли відлучитись. Плюс турнір був організований для ветеранів 35+, а у нашій команді всі гравці мають за 40 років. Тим не менше, всі дуже задоволені, що поїхали на ці змагання. Прийомом, організація і спортивна сторона – все було на дуже високому рівні. На завершення хочу особливо подякувати за всебічну підтримку і допомогу в організації поїздки нашому польському другові Яцику Пержинському і Ярославові Футерку, – поділився враженнями від турніру Сергій Якимович.

7
7

До слова, ФК «Гаї Шевченківські» на 22 червня отримав запрошення на турнір у місто Ключборк (Польща), повідомили на сайті Федерації футболу Тернопільської області.

Фото Федерації футболу Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео