Орест Сарматський

«Гарячі фермерки»: українець незвично фотографує жіночу красу (Агроновини)

0801 (Copy)

Фотограф з Дніпра робить естетичні знімки фермерок та дівчат з села. Завдяки такому хобі чоловік набрав свій перший мільйон підписників в Instagram.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

- Всі мої друзі казали, що хороших фотографів надто багато і ти будеш всього лиш одним з них. Якби я їх тоді послухав, то не існувало б такого маленького фотосвіту, який я створив в своїх роботах за ці роки, – повідомляє фотограф Дубніцкий Давид.

Кар’єру фотографа чоловік розпочав у 34 роки. При цьому він зовсім не вмів фотографувати, але дуже хотів навчитися.

Проте, сьогодні Давид вже має свою власну онлайн фотошколу, де він дає відеоуроки як для початківців, так і професіоналів.

Улюблений стиль Давида це арт-ню. Його фотографії заворожують гармонійністю сцен, формами оголених натурниць, ретро-інтер’єрами і чудесним освітленням.

 

Землевласники можуть втратити невитребувані паї

0802 (Copy)
0802 (Copy)

В Україні велика кількість громадян є власниками невитребуваних земельних ділянок (паїв), на які не отримано документів, що посвідчують право на них, або які не були виділені в натурі (на місцевості). Їм варто поквапитися, щоби зберегти право на цю землю. Таку думку висловила Ірина Чепурнова, радник практики аграрного та земельного права ЮФ TOTUM, - пише  region.dp.ua.

З 1 січня 2020 року набрав чинності Закон України №2498-VII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», яким внесли зміни до Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)».

Ст. 13 Закону «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)» визначено, що у разі, якщо до 1 січня 2025 року власник паю або його спадкоємець не оформить право власності на цю земельну ділянку, вважатиметься, що він відмовився від одержання земельної ділянки.

- Така невитребувана земельна ділянка (пай) після формування її у земельну ділянку за рішенням відповідної сільської, селищної, міської ради (у разі необхідності формування) за заявою відповідної ради, на підставі рішення суду передається в комунальну власність територіальної громади, на території якої вона розташована, у порядку визнання майна безхазяйним, – пояснює Ірина Чепурнова.

Фото: Агроцентр та з відкритих джерел.

Вибір читачів за тиждень

Відео