Віра Олександрович

Дійсно особливою у Тернополі стане п’ятниця 13-го (фото)

М_Р

Уже 47-ма сесія Тернопільської міської ради відбудеться у п’ятницю, 13 березня. Депутатів у залі засідань, що на вул. Листопадовій, чекатимуть о 9:00.

Орієнтовний порядок денний містить майже 200 питань. Причому у ньому дійсно є ті пункти, про які вже докладно писав «Терен». Ще частину – можуть додати і на початку засідання, тобто «з голосу».

Серед найцікавішого, що запропонують на розгляд обранців тернополян: - «Про виконання Комплексної Програми розвитку водосховища «Тернопільський став» на 2017-2019 рр.»; - «Про виконання «Програми розвитку освіти на 2017-2019 рр.»; - «Про Програму співпраці Тернопільської міської ради та управління Державної казначейської служби України у Тернополі в сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів на 2020-2021 рр.»; - «Про виконання Програми економічного та соціального розвитку Тернопільської міської територіальної громади на 2019 рік»; - «Про початок реорганізації Городищенської сільської ради шляхом приєднання до Тернопільської міської ради»; - «Про затвердження Стратегії розвитку інклюзивного середовища Тернопільської міської територіальної громади на 2020-2025 рр.»; - «Про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності» тощо.

Звісно, обговорять депутати і економічний блок питань: - «Про виконання бюджету Тернополя (громади) за 2019 рік»; - «Про внесення змін до рішення міської ради від 20.12.2019 р. № 7/42/9 «Про місцевий бюджет Тернопільської міської територіальної громади на 2020 рік»; - «Про затвердження договору про міжбюджетний трансферт на 2020 р».

Господарським питанням також знайшлося місце у проекті порядку денного: - «Про затвердження Положення про порядок відчуження майна, що є комунальною власністю Тернопільської міської територіальної громади»; - «Про приватизацію об’єкта комунальної власності»; - «Про прийняття зовнішніх мереж водопостачання та господарсько-побутових каналізацій до комунальної власності» тощо.

Розглянути депутатам запропонують і цілу низку земельних питань. Йтиметься і про вилучення та надання ділянок, і про надання дозволів на розроблення проектів відведення землі, і про затвердження проектів відведення ділянок та інше.

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео