Тамара Коблик

Герой з Тернопільщини отримав «Золотий хрест» від Залужного (фото)

Воїн 24 бригади Ілля Роля на фронті захищає Україну від російських окупантів ось уже 8 рік

Ілля Роля, мешканець Збаразької громади, отримав почесний нагрудний знак Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного “Золотий хрест”. Про це написали на сторінці 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила у фейсбуці.
 

«Кожен з Вас без винятку - Герой, який гідний найвищих нагород. Сьогодні маю за честь вручити ці відзнаки, і хочу подякувати за ту важку роботу, що ви виконуєте» - зазначив командир бригади, полковник Іван Голішевський.

Це лише частина нагород, яка знайшла своїх власників, і на які заслуговують наші воїни. Велика кількість військовослужбовців представлена до нагород, які будуть вручені в міру їх надходження до військової частини.

Ми пам'ятаємо кожного і кожну, хто віддав життя на цій війні. Шануємо живих, хто зі зброєю в руках продовжує боротьбу за звільнення нашої землі від російської навали, - йдеться у повідомленні бригади.

 
Воїн 24 бригади Ілля Роля на фронті захищає Україну від російських окупантів ось уже 8 рік. Вперше про нього дізнались краяни торік, коли його донька Ліда організувала збір коштів на купівлю авто для підрозділу батька. Ілля тоді лікувався від поранення, а побратими втратили авто. Цього року мешканці Тернопільщини збирали кошти для ремонту автомобіля.
 
Фото зі сторінки 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила у фейсбуці
 

Вибір читачів за тиждень

Відео