Ростислав Фук

Голови тернопільських ОСББ можуть безкоштовно отримати обладнання для обстеження будинків

Для цього необхідно звернутися у сектор з питань енергозабезпечення управління ЖКГ

В управлінні житлового-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради голови ОСББ можуть безкоштовно отримати спецобладнання для обстеження багатоповерхового житлового фонду. Про це повідомили на сайті Тернопільської міської ради.

В наявності є тепловізор, яким можна визначити не лише втрати тепла через огороджуючі конструкції (стіни та вікна), а й стан внутрішньобудинкових мереж та приладів опалення.

Серед спецобладнання також є: пірометр, люксометр, шумомір, газоаналізатор СО2, анемометр-термогігрометр, мультиметр, детектор прихованої проводки, ендоскоп, тестер е-скла, логери вологості та температури, лазерна рулетка.

Для того, щоб безкоштовно отримати дане обладнання для визначення санітарно-технічних параметрів будівель, необхідно звертатись в сектор з питань енергозабезпечення управління ЖКГ за адресою вул. Миколая Коперника,1 каб. 209 тел. (0352)52-58-33.

Відповідні документи заповнюються на місці. Обов’язкова печатка юридичної особи, які мають статус ОСББ, ОСН-БК, управителя житлового фонду, комунальної установи Тернопільської міської ради.

Фото Тернопільської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео