Дарія Шевченко

Господині з Кременеччини продовжують готувати для українських захисників (фото)

До випікання печива долучаються і родичі військовослужбовців

Господині з Кременеччини з перших днів війни невтомно трудяться, аби захисники, які перебувають у гарячих точках, були забезпечені харчами та іншими смаколиками. З березня по травень жінки напекли тонни печива та передали їх у Координаційний штаб підтримки оборони України, а звідти солодощі отримали люди, які проживали в областях, де велись активні бойові дії, та наші воїни. Про це розповіла волонтерка Ірина Самойленко.

Колектив Кременецького академічного ліцею імені Уласа Самчука від початку війни збирається і готує, щоб на фронті у хлопців була домашня їжа. Продукти приносять небайдужі краяни. Від березня до травня напекли більше тонни печива та передали до Координаційного штабу підтримки оборони України, а звідти смаколики отримали люди, які в областях під обстрілами, та наші воїни. Щиро дякую самовідданим та неймовірним господиням із Білокриниці - Ользі Ромасюк, Людмилі Цюх, Оксані Данилюк, та з Мартинівки - Тетяні Гапонюк, а також донькам захисника Андрія Біндаса - Анастасії та Ніні, які активно включилися у роботу з випікання печива,- розповіла пані Ірина.

Жінка зазначила, що зараз господині продовжують пекти печиво та готувати їжу для ВПО, для поранених військових у шпиталь та для формування передач, які возять волонтери на передові позиції захисникам.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео