У Тернополі буде багатоповерхівка для котів

зображення_viber_2020-09-29_12-31-55-scaled

Через скарги мешканців будинку на Злуки, 2 щодо неймовірної кількості безпритульних котів у підвалі та під’їзді, ПП «Тернопіль Комсервіс» придумали незвичайне житло для тваринок.

Як повідомляють в Управлінні ЖКГ у Тернополі, однією із найпроблематичніших ситуацій є присутність безпритульних котів в підвалах багатоповерхівок. Любителі тваринок відкривають слухові вікна у підвалах, щоб котики вільно ходили, а інші жителі наполягають, щоб вікна були закриті решітками, як цього вимагають правила обслуговування багатоповерхового житлового фонду. Проте вирішення такої ситуації знайшли у будинку на проспекті Злуки, 2.

- Спільно з мешканцями ми знайшли компромісний варіант і вигадали побудувати котячий дім. У підприємстві вже приступили до будівництва котячого будинку. Петро Пиріжок, наш майстер по дереву, який працює у ПП «Тернопіль Комсервіс» вже змайстрував конструкцію. яку ми покриємо фальш-брусом. Всередині облаштовуємо будинок ковроліном, – розповідає головний інженер підприємства Володимир Байгер.

У «багатоповерхівці» буде аж десять «квартир» для котиків.

Фото Управління ЖКГ у Тернополі

Вибір читачів за тиждень

Відео