Хедлайнери фестивалю «Файне місто» 2021 перенесли свої виступи на наступний рік

unnamed (1)

Цьогоріч у Тернополі таки відбудеться довгоочікуваний фестиваль «Файне місто», який минулого року скасували через карантинні обмеження. Однак вчора, 18 червня, організатори повідомили не надто приємні новини. Частину із запланованих виступів таки скасують. 

- На жаль, маємо неприємні, хоч і дещо очікувані новини. Виступи Fever 333, Bad Omens, Cruachan та Beyond the Black переносяться на наступний фестивальний рік. Ми до останнього робили усе, що в наших силах, щоб зберегти їхні виступи на цьогорічному фестивалі, але, на жаль, на логістичні проблеми повпливати ми не можемо, - йдеться у повідомленні на офіційній сторінці фестивалю. 

Окрім того, організатори повідомили, що ті, хто очікував виступи саме гуртів, які не зможуть приїхати, зможуть обміняти свої квитки. 

- Ми розуміємо, що для багатьох із вас саме ці виконавці були найбільш очікуваними, тому ми прийняли рішення дати можливість кожному, хто придбав квитки на фестиваль Файне Місто 2020, або Файне Місто 2021 — обміняти їх на квитки Файного міста 2022, - зазначають організатори. 

Щоб обміняти свій квиток на квиток 2022, потрібно заповнити форму на сайті fainemisto.com.ua у розділі «інфо». 

Заявку можна заповнити до 10 липня включно! 

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео