Орест Сарматський

У Києві назвали 5 міст Тернопільщини, які варто переглянути за вікенд

155796802_3873462052733710_2129781162175497938_n (Copy)

Стартував всеукраїнський проєкт «Місто за вікенд», організований Туристичним порталом України спільно з туристичними цетрами населених пунктів України.

Про це повідомляє пресслужба Тернопільської обласної ради.

- У рамках проєкту організатори вивчали туристичний потенціал 35-ти населених пунктів, архітектурні та історичні цікавинки, атракції для туристів тощо. До переліку міст, які варто переглянути за вікенд на Тернопільщині, увійшли Тернопіль, Теребовля, Бучач, Чортків та Заліщики, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, UA.IGotoWorld.com разом з туристичними центрами міст України створили спецпроєкт про відпочинок у місті на вікенд. Кожному населеному пункту присвячений окремий розділ, де представлено всю необхідну інформацію для подорожі на 2-3 дні: топові пам'ятки, корисні поради, must-do у місті, рекомендації щодо місць харчування і ночівлі, маршрути для самостійної подорожі та екскурсії від кращих гідів, контакти туристичного центру тощо.

Окрім того, запустили телеграм-бота, який допоможе туристу зорієнтуватись у місті, покаже, які місця варто відвідати, де можна зупинитися на ночівлю чи смачно попоїсти.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео