Тамара Коблик

Хотів придбати авто з-за кордону: шахраї видурили у жителя Тернопільщини майже 20 тис. грн

Чоловік натрапив на вигідне, як йому здалося, оголошення в інтернеті та вирішив скористатися послугами з “пригону” автівки

авто-шахрайство

Працівники Бучацького відділення поліції відкрили кримінальне провадження за фактом шахрайства вчиненого щодо місцевого мешканця. Аферист пообіцяв потерпілому пригнати з-за кордону авто і як наслідок привласнив його грошові кошти. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Заявник розповів, що знайшов в інтернеті оголошення про доставку з-за кордону автомобілів. Зв’язавшись з продавцем, сторони обговорили умови покупки іномарки, однак незнайомець попросив переказати на банківський рахунок завдаток в розмірі 19500 гривень для оформлення певних документів. Вже через декілька днів краянин зрозумів, що його ошукали. Телефон пройдисвіта вже був вимкнений.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до статті 190 Кримінального кодексу України.

Працівники поліції звертають до мешканців краю з проханням здійснювати подібного роду правочини в перевірених торгових представників. Адже знайшовши в мережі Інтернет дописи про продаж автомобілів, ви можете легко натрапити на аферистів.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео