Ростислав Фук

Хто виконує обов'язки голови Тернопільської ОВА

Указом президента України очільник області Володимир Труш був звільнений 28 грудня 2023 року

Виконувачем обов'язків голови Тернопільської обласної військової адміністрації став Володимир Важинський. Про це повідомили Терену у пресслужбі ОВА. 

Під керівництвом Важинського вже відбулася нарада з питань мобілізації, повідомляє пресслужба ОВА.

У засіданні взяли участь представники силових структур, військові та керівники районної військової адміністрації. Під час зустрічі обговорили проведення мобілізації та посилення співпраці ТЦК із Нацполіцією.

Також військові доповіли про збільшення кількості людей, які стають до лав новоствореного мобільного зенітно-кулеметного батальйону, який захищає Тернопільщину від «шахедів».

Нагадаємо, Володимир Важинський призначений заступником голови ОВА від 4 червня 2021 року. Він координує і контролює діяльність департаменту архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства та енергозбереження; управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації. державного архіву області; сектору внутрішнього аудиту облдержадміністрації (в межах доручень голови); юридичного управління апарату обласної державної адміністрації (у межах доручень голови).

Володимир Важинський

Як писав Терен, 28 грудня з'явився указ президента про звільнення голови Тернопільської ОВА Володимира Труша.

Кабмін погодив звільнення з посади голови Тернопільської ОВА. Відповідне розпорядження ухвалили на засіданні Кабміну 27 грудня.

Додамо, що Володимир Труш обіймав посаду голови Тернопільської ОДА з 19 березня 2020 року. До цього він очолював Рогатинську районну державну адміністрацію.

Читайте також: Володимир Труш прокоментував своє звільнення

Фото Тернопільської ОВА

Вибір читачів за тиждень

Відео