Віра Олександрович

Ігор Комендат: «Ми привеземо перехідний кубок спартакіади в Тернопіль»

спартак

На Першій Всеукраїнській спартакіаді працівників ДФСУ Тернопільщину представила збірна команда Головного управління і митниці. Результат цього разу – не найкращий, але успіхи – попереду.

Про це повідомили у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області.

- Змагання відбувалися в Одесі, - кажуть у податковій. - Туди з’їхалися з усієї України понад 700 учасників та їхніх вболівальників.

На мальовничому узбережжі Чорного моря впродовж трьох днів 28 команд змагалися у міні-футболі, пляжному волейболі, боулінгу, гирьовому спорті, стрільбі і настільному тенісі.

- У запеклій боротьбі обійшлося без жодної травми, а це символізує повагу усіх учасників один до одного, - вважають у податковій. - Рятівною силою в нашому світі є спорт – над ним, як і раніше, майорить прапор оптимізму, тут дотримуються правил і поважають супротивника незалежно від того, хто переміг.

У командному заліку трійку переможців очолила команда Одещини, друге і третє місця посіли команди Вінницької і Львівської області відповідно.

- Команда Тернопільщини стала дев’ятнадцятою, - повідомили у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області. - Найкращий результат показав Андрій Гримало, слідчий із особливо важливих справ другого відділу розслідування кримінальних проваджень СУФР. Він здобув бронзову медаль у гирьовому спорті.

Начальник Головного управління ДФС у Тернопільській області, підбадьорюючи команду, подякував кожному учаснику за запеклу боротьбу у таких непростих видах змагань.

- Я пишаюся вами, колеги, адже попри виконання щоденних завдань, які стоять перед нами щодо забезпечення надходжень до бюджету країни, ви знайшли час тренуватися і показати свої спортивні здобутки в Одесі, – зазначив Ігор Комендат. - Враховуючи, що відтепер таку спартакіаду проводитимуть щороку, це означає, що попереду у нашої команди – перемоги. Ми привеземо перехідний кубок спартакіади в Тернопіль!

Фото, надане Відділом організації роботи ГУ ДФС в області

Вибір читачів за тиждень

Відео