Іван Чайківський взяв участь в заходах з нагоди дня Франції в Україні

unnamed-1-847x381

Генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Іван Адамович Чайківський став почесним спікером конференції «Ефективні рішення – запорука сталого розвитку тваринництва», що пройшла 16 лютого 2017 року  в рамках виставки «AgroAnimalShow-2017» і дня Франції в Україні. 

Захід організував багаторічний фінансовий партнер компанії – ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» спільно з посольством Франції в Україні і агенцією «BusinessFrance».

Під час заходу Іван Адамович на прикладі роботи менеджменту «Агропродсервісу» розповів про стратегію управління в умовах загрози інфекційних захворювань (АЧС) та взяв участь в короткій дискусії у форматі «питання-відповіді» після закінчення виступу, пише agroprodservice.

«Найперше, дозвольте висловити слова вдячності організаторам цього заходу, нашим постійним та надійним партнерам – ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК», які сьогодні піднімають доволі серйозну та актуальну тему. Адже африканська чума свиней (чи як її ще називають «хвороба Монтгомері») є загрозою не лише для свинарства, як галузі, але і для продовольчої безпеки нашої держави загалом», – наголосив у своєму виступі І.Чайківський.

До участі в конференції були запрошені представники інших міжнародних і яскравих українських компаній, які також є партнерами «Агропродсервісу» – «Лакталіс Україна», «Лімагрейн – Україна», «CEVA Sante Animal», Асоціація свинарів України.

Вибір читачів за тиждень

Відео