Ростислав Фук

Із 8 листопада на Тернопільщині вимикатимуть світло

Це зроблено з метою стабілізації забезпечення електропостачання споживачів

Від сьогодні, 8 листопада,  на Тернопільщині відновлюються погодинні відключення електричної енергії відповідно до розпорядження «Укренерго». Про це повідомили на телеграм-сторінці Тернопільської обласної військової адміністрації.

Як писав Терен, новий графік погодинних вимкнень споживачів розробили в «Тернопільобленерго». Це зроблено з метою стабілізації забезпечення електропостачання споживачів Тернопільської області.

У разі гострої необхідності, «Тернопільобленерго» буде застосовувати вимкнення світла і в поза зазначені години, вказані у цьому графіку. 

Нагадаємо, 31 жовтня Україна знову зазнала масованої ракетної атаки. Кілька об'єктів важливої критичної інфраструктури було пошкоджено.

До слова, на сторінці «Укренерго» у переліку областей, де вимикатимуть електропостачання, Тернопільської області наразі немає. За останніми даними, 8 листопада 09:30 застосовані аварійні відключення у м. Київ, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській областях. 

Планові графіки погодинних відключень впродовж доби діють по всій території України. Більш точну інформацію по відключеннях саме в вашому регіоні має надати місцевий оператор розподільчих мереж (обленерго), - йдеться у повідомленні «Укренерго».

 

Фото «Тернопільобленерго» та з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео