Віра Олександрович

Із Героєм-добровольцем Вадимом Гайдіним попрощаються у головному соборі Тернополя (фото)

За кілька днів до своєї загибелі тернополянин написав: «Українці непереможні!»

Від численних осколкових поранень загинув боєць Добровольчого Українського Корпусу (ДУК) «Правий сектор Тернопільщини» Вадим Гайдін – друг «Майстер». Сталося це під час проведення операції розвідки із пошуку ворожих ДРГ і корегувальників, повідомили на сторінці Правий Сектор / Тернопільщина.

У дописі, зокрема, йдеться:

– Троє бійців розвідгрупи отримали легкі осколкові поранення і контузії. Друг Майстер йшов у головному розвіддозорі групи… Попрощатися з Вадимом Гайдіним зможуть усі охочі сьогодні, 20 березня. Тернополян чекатимуть з 13:00 у Будинку Скорботи, що на вул. Микулинецькій, 27. Друже, Господь прийняв тебе в свої обійми! Помолімося за Воїна Вадима Гайдіна. Висловлюємо щирі співчуття рідним і друзям.

Нагадаємо, Майстер – досвідчений боєць. Він командував відділенням батальйону «Донбас» у 2014-2015 рр. Тож із початком повномасштабної інтервенції росії з доблестю і честю виконував бойові завдання в складі 2-ї роти Другого окремого батальйону ДУК. 

Зауважимо, останній свій пост на сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» Вадим Гайдін зробив 17 березня. Тернополянин тоді висловив впевненість, що українці - непереможні.

Пост на сторінці у соціальній мережі «Фейсбук»

– Скільки ж крові треба було пролитися, щоб більшість народу нарешті це зрозуміла... До ворога має бути тільки одне ставлення: це - його знищення, – написав Майстер.

 

Таку ілюстрацію Вади Гайдін створив і додав сам

До речі, парастас і чин похорону відбудеться о 16:00 в Архикатедральному Соборі Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці (вул. Сагайдачного). Після цього відбудеться поховання бійця на Алеї Героїв, що на Микулинецькому кладовищі.

Редакція «Терену» приєднується до щирих слів співчуття рідним і близьким Героя:

– Нехай добрий, світлий спомин про Вадима Гайдіна назавжди залишиться у серцях усіх, хто його знав і шанував.

Фото зі сторінки Вадима Гайдіна 

Вибір читачів за тиждень

Відео