Олеся Поліщук

Із Тернопільської облдержадміністрації звільнилася начальниця одного з управлінь

251429751_4583705525001685_4657540534965271865_n

У Тернопільській облдержадміністрації з’явилася ще одна вакансія - звільнилася начальниця управління міжнародного економічного співробітництва Оксана Качурівська.

- Я більше не працюю на посаді начальника управління міжнародного економічного співробітництва Тернопільської обласної державної адміністрації, - написала вона в соцмережі. - Дякую за неоціненний досвід та роки роботи!

Принагідно вона повідомила, що тепер відкрита до нових ідей в сфері проєктного менеджменту, маркетингу, фандрайзингу, розвитку бізнесу, міжнародного співробітництва.

Станом на 1 листопада, цю посаду вже внесли в перелік вакантних. У документі йдеться, що вакантною вона є із 30 жовтня. Оклад становить 9 тисяч 250 грн.

Для претендентів повідомляють, що для того, аби на неї претендувати потрібно мати вищу освіту ступеня спеціаліста, магістра, досвід роботи на посадах державної служби категорії «Б» чи «В» або досвід служби в органах місцевого самоврядування. Або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років. У переліку вимог - вільне володіння державною мовою, знання роботи на комп’ютері.

Як повідомляв «Терен», одне з найвідоміших товариств Тернопільщини має нового голову.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео