На Тернопільщині можна здійснити подорож в Юрський період і не лише (фото)

191105736_4361082100678457_7008017623593179803_n

Природні пам’ятки, пам’ятку науки і техніки Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, чарівні ліси, немов із Юрського періоду можна побачити під час екскурсій Національним природним парком «Кременецькі гори». Охочих запрошують на еколого-туристичні маршрути та подорож еколого-освітньою стежкою.

- Подорожуючи нашими маршрутами ви маєте можливість побачити неймовірні скелі Словацького, пам’ятку науки і техніки Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО елемент Дуги Струве, Кременецькі каменоломні, пам’ятку природи Джерело Корита, побувати на орнітологічній вежі та поспостерігати за птахами, спробувати на смак воду з цілющого джерела на Божій горі або горі Уніас, де також можна побачити залишки древньоруського поселення 12 ст. Данилова гора манить до себе красою церкви Святої Трійці, а маршрут «До чистих джерел» – неймовірними фарбами ділянок незайманого лісу та папоротей, ніби з Юрського періоду, – розповідають у НПП «Кременецькі гори».

Днями одним з екскурсійних маршрутів пройшли учні Тернопільської ЗОШ №10. Діти були у захваті від подорожі.

- Спочатку була захоплююча подорож еколого-туристичним маршрутом «Стежками древнього Кременця», вінцем якої стали відвідини Кременецьких каменоломень. Були і здивування, і страх при зустрічі з кажанами, і навіть пісня на згадку. Після цього – приємне чаювання в одному з зелених класів еколого-освітньої стежки Парку та не менш захоплююча подорож даним маршрутом, – повідомляють у нацпарку.

Деталі щодо екскурсій та відвідування парку можна отримати за телефоном: (097)-864-86-92.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео