Тамара Коблик

Kalush виставив на продаж легендарну рожеву панаму: кошти віддадуть у благодійний фонд Притули (відео)

Музиканти також віддають на розіграш скляний мікрофон з Євробачення. Все - заради фінансової підтримки ЗСУ

Рожеву панаму соліста гурту Kalush Orchestra з «Євробачення-2022» можна придбати за 200 гривень, кришталевий мікрофон, який вручають переможцям «Євробачення», отримає той, хто зробить найбільший внесок. Всі кошти підуть на підтримку ЗСУ через фонд Сергія Притули. Про це повідомили на сторінці Сергія Притули у фейсбуці.

Музиканти організували розіграш разом із Сергієм Притулою — телеведучим, волонтером і головою фонду, який допомагає ЗСУ.

Благодійна акція стартувала 25 травня і завершиться о 19:00 28 травня.

Панамка з потом і слізьми соліста гурту Олега Псюка (соліст Kalush Orchestra - ред.) може стати вашою всього за 200 гривень. Щоб взяти участь у розіграші, переказуйте внески на цю “банку” нашого Фонду в Монобанку, - йдеться в повідомленні. - У розіграші панами беруть участь внески звичайними грошима. За кожні 200 гривень ви отримуєте один запис у таблиці, з якої випадковим чином визначимо переможця. Більше донатів робите – більше шансів на перемогу. Просимо вас подбати, щоб внески були кратні 200. Після завершення розіграшу наші партнери з Монобанк рандомно оберуть переможця. Він і отримає рожеву панаму.

Кришталевий мікрофон отримає той, хто зробить найбільший загальний внесок або ж у крипті на криптогаманець Фонду Сергія Притули. Всі необхідні реквізити — за посиланням.

Кошти аукціону підуть на рахунок Благодійного фонду Сергія Притули для допомоги Збройним Силам України. 

Відео з допису Сергія Притули у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео