Керівники ФСТ «Динамо» Тернопільщини відзначили найсильніші команди 2018-го року

_MVS6825

Одинадцять колективів фізичної культури, в які входить 3 510 людей, об'єднує Тернопільська обласна організація ФСТ «Динамо» України. З року в рік учасники товариства роблять усе можливе, аби фізична культура і спорт йшли поруч з правоохоронцями, військовослужбовцями правоохоронних органів, рятувальниками та іншими спецслужбами.

Впродовж 2018 року 109 спортсменів організації брали участь у всеукраїнських та міжнародних змаганнях з олімпійських видів спорту – біатлону, легкої атлетики, сноубордингу, важкої атлетики. Наполегливість та цілеспрямованість динамівців принесла 42 нагороди. Серед кращих – Анастасія та Олександра Меркушині, Дмитро Підручний, Наталія та Іван Стребкові, Марія Хлян, Тарас Бігус, Тетяна Тарнавська, Віта Ханас й Наталія Федишин, пише «Досьє 102».

_MVS6805
_MVS6805

58 спортсменів виборювали звання найкращих у змаганнях з неолімпійських видів спорту. У минулому році до складу національних збірних команд України було включено 25 членів ФСТ «Динамо».

_MVS6834
_MVS6834

Відповідно до програми «Динаміада-2018» відбулися обласні фінальні комплексні змагання з шести видів спорту – самбо, гирьовий спорт, міні-футбол, поліатлон, легкоатлетичний крос та волейбол.

Зупинятися на досягнутому динамівці не збираються і уже окреслили план заходів на 2019-й рік.  Впродовж березня-вересня триватимуть спочатку відбіркові, а далі фінальні змагання за звання найсильніших.

_MVS6815
_MVS6815

Голова Тернопільської обласної організації ФСТ «Динамо» Олександр Богомол відзначив нагородами переможців фінальних змагань «Динаміада-2018». Перше місце посіла команда Управління поліції охорони, другу позицію зайняла збірна команда ГУНП в Тернопільській області. Бронзу забрали представники обласного Управління ДСНС.

Подякував та вручив форму для тренувань керівник поліції і Андрію Голубу. Інструктор з особистої безпеки Тренінгового центру ГУНП в Тернопільській області виборов перше місце на чемпіонаті світу в італійському місті Маріна-ді-Каррара з кікбоксингу ВТКА. Своїй збірній кікбоксер приніс золото у лайт і фулл контакті та бронзову нагороду у лайт лоу контакті.

Вибір читачів за тиждень

Відео