Оксана Бучко

Кліп тернопільського режисера за тиждень встиг зробити справжній фурор (відео)

Такий результат робота здобула всього за тиждень.

Понад 200 тисяч переглядів зібрав на YouTube кліп авторської українсько-іспанської пісні Una Noche тернополянина Юрія Вітяка (автора слів та режисера) у виконанні квартету «Акорд». 

Нагадаємо, ще до прем’єри треку, яка відбулась 13 лютого, кліп транслювали на каналі М2 без жодних попередніх домовленостей.

 

- Радий, що кліп припав багатьом до душі, вдячний усій команді за ефективну роботу, - ділиться Юрій Вітяк. - Працюючи над будь-яким проєктом, у який, зрозуміло, доводиться вкладати чимало внутрішнього ресурсу, хочеться отримати бажаний результат. Цього разу він виявляється через кількість переглядів, поширення відео в соцмережах, дописи й схвальні коментарі. Відверто кажучи, я й не сподівався, що реакція буде настільки схвальною. Нас дивляться на різних континентах, ми отримуємо море теплих відгуків у приватних чатах, де люди зізнаються, що дивляться кліп на повторі. Шанувальники зізнаються - вірять історії, закладеній в основу ролика, а сама пісня викликає в них особливий сентимент. Дякую таким вдячним глядачам! Саме завдяки цьому фідбеку ми  - завжди наснажені!

Фото - Юрко Гудь, відео з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео