Оксана Бучко

Презентували авторську пісню поета та режисера Юрія Вітяка з Тернополя (фото, відео)

Офіційна прем’єра кліпу авторської українсько-іспанської пісні Una Noche тернополянина Юрія Вітяка (автора слів та режисера) у виконанні квартету «Акорд» відбулась сьогодні, 13 лютого. 

А попередньо трек транслювали на М2, як зазначає Юрій - без знайомства, продюсера, агентства, кулуарних домовленостей, вмовлянь чи інших маніпуляцій.

- Знаєте, буває так, що на життєвому шляху доводиться подолати чимало перепон, аби врешті отримати певну винагороду, - - розповів «Терену» Юрій Вітяк. - Ось вона! Мій текст у поєднанні з музичним оформленням Ігоря Ващишина став чуттєвою піснею у блискучому виконанні квартету «Акорд». Знімаючи кліп, перед нами було чимало викликів: невимовний холод; човен, який ледь не шубовснув з акторами під воду; місцями складний пошук реквізитів чи локацій. Але тепер усі пазли склалися. Ми створювали цей ролик із любов’ю упродовж декількох місяців. Сподіваюся, почуття, які хотіли передати, зрозуміє і відчує глядач. Вдячний виконавцям та акторам, а також  усій команді, яка працювала над кліпом, - Івану Заставецькому, Олександру Тибеню, Ігорю Мельнику, Павлу Цицоріну, Роксолані Ковалюк, Лілії Решетусі, Анастасії Крицькій, Юркові Гудю, Наталії Ліпчанській. Особливо радий за допомогу готельєрці Тані Белз.

Враженнями поділились виконавці :

Володимир Футорський: 

- Цією відеороботою хочемо показати багатогранність і  різножанровість «Акорду». Ми прагнемо донести людям те, що можемо співати не лише акапельні пісні та класику, а й будемо підкорювати сучасну естраду, завойовувати серця наших слухачів і глядачів.

Зйомки кліпу «Акорду»

Андрій Затонський:

- Одразу стало зрозуміло що співпраця буде плідною і продуктивною, виникло відчуття, що саме автор тексту, як ніхто інший, зможе розкрити зміст пісні і відобразити її у відеокліпі.

Кадр зі зйомок

Ярослав Якимчук

-Чудова нагода попрацювати з цікавими і талановитими людьми. Запам'яталось багато творчих моментів. Нелегко було передавати емоції на камеру. Це новий досвід для нас. Очікуємо, що спільна праця нашої команди отримає позитивні відгуки глядачів.

Очікуємо, що спільна праця нашої команди отримає позитивні відгуки глядачів, - Ярослав Якимчук

Володимир Гапій 

- Насправді співпраця з молодими, талановитими, креативними людьми - я маю на увазі автора слів та режисера  в одній особі Юрія Вітяка, композитора Ігора Ващишина, акторів, артистів квартету, операторів, усіх причетних до створення кліпу - принесла просто колосальне задоволення. Приємно було спостерігати, як зароджується нове спільне  творіння. Завжди легко працювати з людьми, які чітко знають свою справу, а тому я цілком довірився їм. Чудовий  досвід. При перегляді і прослуховуванні композиції бігають мурашки ще й досі, а це сигнал про те, що кліп приречений на успіх. Велике дякую усім за співпрацю!

Кадр із кліпу на пісню Una Noche

Також пережиті емоції під час зйомок згадують актори:

Єлизавета Івченко

- Чесно кажучи, емоції і враження не передати словами. Це були два дні неймовірно крутого досвіду. Я дуже вдячна за таку можливість, дякую режисеру за його професійність і бачення прекрасного. Кожна деталь була продумана заздалегідь і пояснена нам, акторам. Були дуже гарні локації і дикий холод. Падав дощ, але це зовсім не завадило нам всім відпрацювати на 100%. Квартет «Акорд» — це команда талановитих і чудових людей. І для мене за честь познайомитись з ними, а ще й брати участь з ними у зйомках. 

Емоції переповнюють. Сподіваюсь, мені ще неодноразово випаде нагода попрацювати в такому проєкті.

Квартет «Акорд» — це команда талановитих і чудових людей. І для мене за честь познайомитись з ними, а ще й брати участь з ними у зйомках. 

Костянтин Богомаз

- Для мене ці зйомки видалися трохи складними, оскільки я артист сцени, а в нас інша специфіка: треба бути максимально емоційним. А в зйомках доводиться бути максимально природним. Тож ці зйомки стали для мене своєрідним трампліном у шліфуванні власної майстерності. Варто сказати, що якби не чіткий контроль режисера з усіма його поправками й зауваженнями, ми не досягли б настільки чудового результату. А, і ледве не забув, були чудові гримери, які перетворили мене геть в іншу людину. У мене були неперевершені кучері. Загалом я радий тому, що став частиною великого проєкту та професійної команди людей, які знають свою справу.

Кадр із кліпу на пісню Una Noche гурту "Акорд"

Фото - Юрко Гудь, відео з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео