Кого шукають роботодавці у Чорткові: ТОП-5 вакансій

31

Журналісти «Терену» промоніторили один з найпопулярніших сайтів для пошуку роботи Work.ua та обрали п’ять, на наш погляд, найкращих вакансій для працевлаштування у Чорткові.

  1. Торговий представник з авто, мерчендайзер (ТМ «Рошен») – 20500 грн/міс

Офіційне працевлаштування, висока заробітна плата, амортизація автомобіля (не входить у розмір зарплати), безкоштовна заправка на АЗС, можливість кар’єрного росту. Вимоги до працівника: наявність власного автомобіля та водійського посвідчення категорії В, освіта вища або ж незакінчена вища (готові взяти студента), енергійність.

  1. Менеджер з кредитування – 9000 грн/міс

Cashpoint — фінансова компанія, яка займається споживчим кредитуванням на території України понад 10 років. В даний час мережа Cashpoint налічує близько 400 відділень та є безперечним лідером України на ринку мікрокредитування.

У зв’язку з активним розвитком компанія шукає менеджера з кредитування у Чорткові. Пропонують: зарплата від 9 тис. грн, гнучкий графік роботи (7/7, 5/5), сучасні та комфортні відділення.

Посадові обов’язки: консультування клієнтів за умовами кредитування і кредитних продуктів, оформлення кредитних заявок, видача кредитів.

  1. Швачка – 9000 грн/міс

Умови роботи: 5-денний робочий тиждень. Досвід роботи від одного року, середня спеціальна освіта. Готові взяти людину з інвалідністю.

Обов’язки: виконувати на машинах чи вручну операції по пошиттю виробів з різних матеріалів; контролювати якість крою, відповідність кольору деталей, виробів, прикладних матеріалів, ниток, фурнітури кольору і призначенню виробу; здійснювати ліквідацію обриву ниток, зміну шпуль; регулювати натяг ниток і частоту рядка; усувати дрібні неполадки в роботі машин, що обслуговуються.

  1. Касир торгівельного залу – 5500 грн/міс + премія

Рукавичка – українська мережа магазинів самообслуговування, робота яких базується на західному досвіді та українській гостинності. У зв’язку з відкриттям нового магазину, шукають касирів торговельного залу.

Вимоги: освіта середня, вміння працювати у команді, досвід роботи не обов’язків, відповідальність, уважність.

Переваги роботи: офіційне працевлаштування, повний соціальний пакет, гнучкий графік роботи, стабільна заробітна плата, кар’єрний ріст, професійне навчання за рахунок компанії.

Обов’язки: розрахунок покупців на касі, дотримання стандартів обслуговування компанії, контроль цінників та термінів придатності, викладка товару.

  1. Перукар – 4200 грн/міс

Повна зайнятість, досвід роботи від 1 року. Вимоги: професійно-технічна освіта (перукар-модельєр), уважність, уміння спілкуватись із людьми.

6-денний робочий тиждень, обов’язки – чоловічі стрижки та гоління.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео