Тамара Коблик

Коли та куди потрібно подавати показники лічильників та як це зробити онлайн

Щомісяця потрібно подавати показники лічильників. Це можна зробити онлайн кількома способами

Лічильник

У Тернополі всі комунальні послуги безперебійно надавали впродовж лютого і березня та надають станом на сьогодні.

За інформацією начальника управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Олега Соколовського, наше місто забезпечене водою, теплопостачанням, електроенергією, здійснюється вивезення твердих побутових відходів, працівники комунальних структур здійснюють облаштування блокпостів та ряд інших робіт для забезпечення життєдіяльності міста.

Хто має можливість скористатися інтернетом – здійсніть подачу показників онлайн. Це необхідно для подальшого закуповування потрібних обсягів енергоносіїв для безперебійної подачі комунальних послуг у Тернополі в майбутньому. Просимо, за можливості здійснювати як подачу показників, так й  оплату за послуги, які ви споживали впродовж місяця. Закликаємо усіх із розумінням поставитися до необхідності подачі показів та проведення платежів. Рекомендуємо користуватися електронними ресурсами як для подачі показників, так і для оплати за спожиті комунальні послуги, - йдеться в повідомленні пресслужби міської ради Тернополя.

Доступні ресурси: eps.org.ua, oplata.te.ua, КП «Тернопільводоканал», КП «Тернопільміськтеплокомуненерго», ТОВ «Електропостач», ДП «Газпостач», а також чат-бот «Назар» та інші, які здійснюють прийом показів.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео