Компанія «Агропродсервіс» ділами вітає Україну!

IMG_9446 (Copy)

«Агропродсервіс» - компанія, яка ось уже 22 роки щоденною працею доводить свою любов до України. Це приклад доброго господарювання та успішного соціально-відповідального бізнесу. В аграріїв є традиція - в подяку Богу за щедрий урожай та людям за працю проводити обжинки. Цьогоріч в «Агропродсервісі» вирішили свято розширити та запросити усіх охочих, тому влаштували масштабний фестиваль врожаю і мистецтв «Фест Господар».

IMG_9658 (Copy)
IMG_9658 (Copy)

IMG_9615 (Copy)
IMG_9615 (Copy)

- В нас цього року є власне велике будівництво. Цей рік ввійде в історію нашої компанії як рік, коли ми зробимо одні з найбільших інвестицій. Одна з них і найголовніша для цього року – це оцей об’єкт, який знаходиться від мене по праву руку - молочно-товарна ферма в селі Денисові, - розповів Андрій Баран, генеральний директор компанії «Агропродсервіс».

IMG_9680 (Copy)
IMG_9680 (Copy)

IMG_9683 (Copy)
IMG_9683 (Copy)

Ще кілька місяців тому на цьому місці були бур’яни та руїни, а вже сьогодні тут на честь 30-річчя Незалежності України будують нові, сучасні приміщення молочно-товарної ферми.

- Рік за роком ми кожен переконуємося в тому, що ніхто - ні Схід, ні Захід, ні Північ, ні Південь нам, на жаль, не збудує нашої Батьківщини. Тільки щоденна кропітка праця кожного з нас, незалежно від професії, кожного на своєму квадратному метрі, робочому місці має збагачувати свою Батьківщину, - розповів Іван Карачка, директор ПАП «Агропродсервіс».

IMG_9597 (Copy)
IMG_9597 (Copy)

IMG_9504 (Copy)
IMG_9504 (Copy)

- Хотів би скласти велику подяку компанії «Агропродсервіс». Дякую їм за те, що вони є найбільшими платниками податків в нас в громаді, за те, що вони створюють робочі місця, що люди мають можливість, не виїжджаючи за кордон, нормально годувати свої сім’ї, давати їм нормальні умови для проживання, - зазначив Ігор Країнський, Купчинецький селищний голова.

IMG_9432 (Copy)
IMG_9432 (Copy)

Під час святкового концерту кращих працівників компанії «Агропродсервіс» нагородили грамотами та цінними подарунками. Перший «Фест Господар» зібрав у Денисові аншлаг – дійство відвідало понад 30 тисяч осіб. Організатори планують зробити фестиваль врожаю та мистецтв щорічним. Фото Ярослава Стареправо Відео Павла Лящинського

Вибір читачів за тиждень

Відео