Юля Вітюк

Координаційний штаб підтримки оборони України дякує благодійникам (фото)

Італія, Німеччина, Англія підтримують українську армію і мирних жителів, які перебувають під обстрілами.

За благодійну підтримку цим країнам вдячний Координаційний штаб підтримки оборони України, який знаходиться в Тернопільщині.

Так, штаб отримав вантаж з медичними засобами, засобами гігієни, теплим одягом та продуктами харчування з Італії. Цю та іншу допомогу перенаправлять у ті точки країни, де цього потребують найбільше.

Координатори штабу дякують всім, хто долучився до процесу організації гуманітарної допомоги для України на території Італії за координації асоціації Malve di Ucraina, Associazione Ucraina a Verona.

Отримав штаб допомогу і з Лондона — це їжа, медикаменти, засоби гігієни та теплий одяг. За це волонтери дякують бібліотеці Primrose Hill Community Library Daniel Harvey та Iryna Gl за організацію, збір та доставку гуманітарного вантажу та кожному, хто долучився до цієї благодійної ініціативи.

Гуманітарну підтримку надала Німеччина, а саме 4 вантажівки необхідних продуктів та засобів. За це слова вдячності висловлюють Марії Маміній, команді волонтерів з Гамбурга та усій небайдужій до долі Україні громаді Німеччини.

 

Фото Координаційного штабу підтримками оборони України.

Вибір читачів за тиждень

Відео