Курси англійської мови: інвестиція, яка ніколи не втратить цінності 

На правах реклами

Англійська мова стала універсальним ключем до багатьох можливостей у сучасному світі. Навіть у країнах, де англійська не є офіційною, володіння нею дає змогу знайти кращу роботу, подорожувати, отримувати нові знання та розширювати соціальне коло. Аби переконатися в цьому, варто порівняти рівень зарплати для вакансій, які потребують знання іноземних мов, та тих, що не потребують. І, як показує практика, попри певні фінансові витрати, курси англійської мови – це найефективніший спосіб її вивчення. Розглянемо переваги та важливість проходження курсів для опанування іноземних мов.

6 переваг курсів англійської мови, які переконають вас піти вчитися

Насправді мовні курси мають нескінченну кількість переваг перед самоосвітою. Проте ми зупинилися на найбільш загальних, які доводять, що навчання в школі англійської з професійними викладачами – це найцінніша інвестиція в себе:

  1. Професійні та висококваліфіковані викладачі. Один із ключових аспектів будь-яких курсів англійської – це можливість вчитися під керівництвом досвідчених педагогів, які не просто володіють іноземною, а знають, як навчити мови кожного студента. Вони не лише допомагають вивчати мову з точки зору граматики, вимови та практичного використання, а й допомагають подолати страх зробити помилку чи видатися дурником перед іншими. 
  2. Структурована навчальна програма. Курси зазвичай мають структуровану програму, яка включає в себе поетапне вивчення мови. Вона охоплює різні аспекти, від базового рівня до високого. Така систематика допомагає збудувати міцний фундамент та поступово підніматися на вищі щаблі.
  3. Практичні навички. Мовні курси англійської дають змогу практикувати отримані вміння в аутентичних ситуаціях. Це різні вправи, рольові ігри та комунікативні завдання, що допомагають студентам вдосконалити свої навички в говоріння, письмі та слуханні. А заняття з носіями мови – це ще й можливість зануритися в англомовну атмосферу.

Навчання на курсах мотивує та допомагає позбутися страху говоріння англійською

  1. Мотивація та спільнота. Конкуренція та спілкування з одногрупниками мотивують до навчання та досягнення кращих результатів. Додатково створюється спільнота, де можна ділитися досвідом та підтримувати один одного.
  2. Доступність ресурсів. Школи англійської часто надають доступ до різних навчальних ресурсів – підручники, аудіо- та відеоматеріали, онлайн-вправи та тестування. Це полегшує самостійне навчання та пришвидшує опанування знань.
  3. Сертифікати. Завершивши курси англійської, студенти отримують сертифікати, які можна прикріпити до резюме та під час пошуку роботи (про важливість цього ми вже згадували у вступі). Деякі курси також дають змогу підготуватися до іспитів, які визнаються на міжнародному рівні – IELTS чи TOEFL.

Якщо ви не йдете на курси, оскільки вважаєте навчання занадто дорогим, просто почніть шукати актуальні пропозиції – деякі школи пропонують ціни до 1000 гривень на місяць. А ще дешевшими завжди є онлайн-заняття, тому обов’язково розгляньте й такий варіант.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео