Лабораторія гострих соусів завоювала споживацькі смаки українців (Агроновини)
Лабораторія гострих соусів HolyShit Pepper наразі розробила 30 продуктів, 17 з яких – під замовлення.
Ресторани беруть їхні соуси літровими відрами.
Історія HolyShit Pepper розпочалася відтоді, коли власник HolyShit Pepper Віталій Очеретяний сам приготував шрирачу, бо магазинна не смакувала.
Шефи «Фонтегро» визнали його лабораторію гострих соусів. Першого року було складно: план з продажів не виконали. Зате зрозуміли: лабораторія — фундамент їхньої справи. То ж виробництво довірили надійним підрядникам.
При цьому ферментація — основний спосіб приготування сировини.
У лінійці: продукції гострі соуси, глазурі, маринади, оцти та сухі суміші преміального рівня.
Соуси HolyShit Pepper приготовані за стандартами МОЗ, тому покупці переходять з імпорту на кращий український продукт.
Волинська компанія вперше в Україні презентувала органічний сир “Гауда”
Компанія “Старий Порицьк” (Волинська область) вперше в Україні презентувала органічний сир гауда з пажитником.
Про це повідомляється на сторінці компанії в соцмережі Facebook.
- Нас переповнює гордість від того, що ми перші в Україні з таким продуктом і від того який успіх і вашу любов він отримав,- повідомили в компанії.
При цьому уточнюється, що наразі сир “Гауда старопорицька з пажитніком” вже встиг стати лідером з продажів продукції компанії “Старий Порицьк”.
Зазначимо, що компанія «Старий Порицьк» розвиває органічне виробництво. Здійснює діяльність за двома основними напрямами: молочне тваринництво та рослинництво та сертифікована «Органік стандарт».
Фото з відкритих джерел