Лановецькі чиновники так хотіли виграти вибори, що присвоїли собі чужі досягнення?

maxresdefault

2 «розумні» пішохідні переходи облаштували в час виборів до ОТГ  у Ланівцях. Причому, як виявилося, такі зебри, це не заслуга влади, яку усі «приписували», а ініціатива Служби автомобільних доріг у Тернопільській області.

Облаштували такі пішохідні переходи в період виборів в об’єднаних територіальних громадах, що проходили на Тернопільщині 29 жовтня.

У сюжеті телеканалу «Україна» від 14 листопада 2017 року йдеться про те, що облаштувати «розумні» пішохідні переходи вирішала місцева влада.

- Всередині вмонтована світлодіодна лєнта, і зверху є батереї. Тобто там є датчик світла і руху, тобто якщо людина підходить до пішохідного переходу, знак починає світитися, - розповідає у сюжеті голова Лановецької ОТГ Роман Казновецький.

Однак, Служба автомобільних доріг у Тернопільській області на своєму сайті 27 листопада опублікувала інформацію, відповідно до якої «попри супротив місцевої влади, 2 переходи облаштували у місті Ланівці».

Правим в цій ситуації виявився той, хто реально давав гроші на облаштування «розумних «пішохідних переходів, але це вже предмет іншого дослідження.

Вибір читачів за тиждень

Відео