Фітнес-майонез приготували для тернополян (фото)
Пропливши рекордну дистанцію Тернопільським ставом, учасник Кулінарного Кубку Іван Янчишин почав готувати соуси. Він продемонстрував, як правильно робити майонез, абрикосне чатні та песто. Так 7 липня у Тернополі проходив другий день Короп-фесту.
- Майонез не шкодить фігурі, якщо його приготувати правильно, - зазначив кухар. - Він має бути із жовтка, діжонської гірчиці, лимонного соку, соняшникової і рижикової олії. І хоч майонез буде дещо жирним, ці жири швидко перетравлює наш організм.
Гості мали змогу дегустувати соуси. А також придбати їжу в місцевих рестораторів, які продавали на Короп-фесті. У меню були і раки, яких готували «просто на очах» відвідувачів за спеціальним рецептом.
На згадку про фестиваль на виході можна було придбати витончені вироби хенд-мейду.
Фото автора