Оксана Бучко

Фітнес-майонез приготували для тернополян (фото)

IMG_20180707_191347

Пропливши рекордну дистанцію Тернопільським ставом, учасник Кулінарного Кубку Іван Янчишин почав готувати соуси. Він продемонстрував, як правильно робити майонез, абрикосне чатні та песто. Так 7 липня у Тернополі проходив другий день Короп-фесту.

- Майонез не шкодить фігурі, якщо його приготувати правильно, - зазначив кухар. - Він має бути із жовтка, діжонської гірчиці, лимонного соку, соняшникової і рижикової олії. І хоч майонез буде дещо жирним, ці жири швидко перетравлює наш організм.

Гості мали змогу дегустувати соуси. А також придбати їжу в місцевих рестораторів, які продавали на Короп-фесті. У меню були і раки, яких готували «просто на очах» відвідувачів за спеціальним рецептом.

IMG_20180707_193311
IMG_20180707_193311

IMG_20180707_191456
IMG_20180707_191456

IMG_20180707_195929
IMG_20180707_195929

IMG_20180707_195131
IMG_20180707_195131

На згадку про фестиваль на виході можна було придбати витончені вироби хенд-мейду.

IMG_20180707_155535
IMG_20180707_155535

IMG_20180707_155528
IMG_20180707_155528

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео