Юлія Пацкаль

Маленький син полеглого Героя з Тернопільщини потребує допомоги на лікування

У 4-річного Назара - вроджена глаукома обох очей і катаракта правого ока

Допомоги на лікування потребує 4-річний син загиблого Героя Назар Кюз з Борсуківської громади на Кременеччині. У хлопчика — вроджена глаукома обох очей і катаракта правого ока. Дружина побратима загиблого Героя Наталія Коропецька просить усіх небайдужих про допомогу дитині.

Пишу до усіх з проханням від 105-ої бригади ТРО допомогти сім‘ї нашого Героя - Кюз Максима, який загинув на Харківщині, захищаючи нашу неньку-Україну! Його синочку потрібне постійне лікування! Давайте разом віддячимо нашому Героєві і його сім‘ї, — написала у фейсбуці Наталія Коропецька.

Чоловік Наталії з перших днів повномасштабної війни разом із татом Назарчика охороняли один із блокпостів. Згодом чоловіків відправили в зону бойових дій, де Максим Кюз загинув. 

Його сину потрібно дороговартісне постійне лікування у Києві. Хлопчик погано бачить. Ця хвороба є невиліковною, - каже Наталія Коропецька.

Нагадаємо,  батько Назара Максим Кюз загинув у важких боях з окупантами на Харківщині 3 листопада. Поховали захисника 6 листопада. У нього залишилися донька і син, дружина та батьки.

Читайте також: На порятунок життя - півтора мільйона: рідні просять допомоги на лікування 8-річного Давида з Тернополя.

Довідка

Підтримати коштами родину полеглого воїна можна переказавши гроші за рахунками ПриватБанку:

4149 4998 0420 8435 (Кюз Марина)

UA833052990000026205691565462

Монобанк за посиланням - https://send.monobank.ua/jar/5vEvKVUZwi

Фото: Наталія Коропецька та з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео