Дарія Шевченко

«Марш нескорених»: заслужений артист України з Тернопільщини представив нову пісню, присвячену ЗСУ (відео)

Пісня була написана ще у березні 2022 року, проте запис і робота над відео тривали понад три місяці

Заслужений артист України Володимир Вермінський презентував нову пісню «Марш нескорених». Композиція присвячена військовим, які зараз захищають Україну від російських окупантів. 

Я чекав виходу цієї пісні, наче спраглий води, розуміючи, що, можливо, ці рядки тексту, чи мелодії, зачеплять душу тих, хто захищає нас і прагне Перемоги з тими,  хто в тилу працює непокладаючи рук і сил, допомагаючи нашим хлопцям і дівчатам на фронті та постраждалим від окупації ворога,- написав Володимир Вермінський.

Співак написав пісню ще на початку війни, однак більше часу зайняли запис та робота над відео. Окрім того, Володимир Вермінський є директором Тернопільського обласного методичного центру народної творчості Тернопільської обласної ради. Тож, з перших днів війни разом з колективом установи активно долучається до підтримки військових та переселенців.

Пісня була написана на початку березня 2022 року, в досить непростий емоційний час для кожного із нас, проте, сам запис і робота, тривали понад три місяці з перервами, оскільки, приходячи додому з роботи, чи то з волонтерського штабу, виснажений і фізично і морально, ти не можеш сконцентруватись на творчості, бо творчість вимагає певного настрою, натхнення, емоцій,  які надихають тебе і налаштовують на діапазон, чи хвилю, яку ти, або впіймаєш або ні,- розповів Володимир Вермінський.

У відео використані кадри бойових дій Збройних Сил України. Над презентацією кліпу працювала ціла команда:   

Вдячний друзям: за студійну роботу, зведення і мастерінг пісні чудовому музиканту, аранжувальнику - Ігорю Ващишину. Монтаж відео - Bip-studio - Богдан Польовий. Надання документальної хроніки і підбір художніх кадрів - Степан Градовий - директор комунальної установи Тернопільської обласної ради – «Кінодністер». Хочеться вірити в те, що ця пісня, стане для наших бійців тим непереможним маршем, на шляху якого вони зметуть всю нечисть»,- сказав Володимир Вермінський.

Відео з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео