Машина злетіла просто у двір: у Кровінці на Тернопільщині знову ДТП (фото)

Це вже не перша аварія на цьому місці за останній час. Пошкоджений вже четвертий відбійник, повідомляють місцеві жителі

Водійка автомобіля Škoda не впоралася з керуванням, з'їхала в кювет та зупинилася на території приватного господарства у селі Кровінка Теребовлянської громади вранці, 13 липня. Про це повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Поліцейські кажуть, жінка отримала тілесні ушкодження.

За словами правоохоронців, вздовж дороги облаштована металева огорожа, а з обох боків повороту встановлені дорожні знаки, які вказують на крутий поворот та нагадують про зменшення швидкості. Проте водії ігнорують ці вказівники і як наслідок, не вписуються в поворот та з'їжджають з дороги. 

Ігнорування дорожніх знаків та перевищення швидкості - причина дорожньо-транспортних пригод у селі Кровінка на Теребовлянщині. Від початку року в даному населеному пункті в кюветі опинилося вже більш як десять автівок. Всі автопригоди трапляються в одному й тому ж місці, – кажуть поліцейські.

Про аварію в Кровінці Теребовлянської громади 13 липня повідомляє також у фейсбуці Надія Шобська. За її словами, це не перша аварія на цьому місці за останній час, пошкоджений вже четвертий відбійник. Автівка вилетіла практично у двір місцевих жителів. 

А знизу по вулиці граються діти, ходять і живуть люди.  Прошу владу прийміть міри! - просить жінка. 

Нагадаємо, масштабна аварія з потерпілими у Кровінці сталася 8 червня - зіткнулися “Фольксваген” і рейсовий автобус.

Фото Надії Шобської

Вибір читачів за тиждень

Відео